Yhteystiedot

Creo

Creo Capital Oy
Äyritie 8A, 01510 VANTAA

Henkilöstö

Janne Riihimäki

Janne Riihimäki

HALLITUKSEN PUHEENJOHTAJA

040 503 3192
janne.riihimaki@creo.fi

Yli 25 vuotta pääasiassa asianajajana erikoistumisalueinaan rakentamiseen, asunto- ja kiinteistökauppaan sekä sijoitustoimintaan liittyvä juridiikka.

Päätoimen ohella viimeisen 10 vuoden aikana ollut siemenvaiheen rahoittajana ja hallitustyöntekijänä useissa pk-yrityksissä sekä myös kiinteistösijoittajana.

Viimeiset kolme vuotta kokoaikainen SSA Group Oy:n hallituksen puheenjohtaja, joka osallistuu vahvasti konsernin strategiatyöhön ja vastaa lakiasioista sekä yritysrahoitus- ja omistusjärjestelyistä.

Hannu Holma

Hannu Holma

HALLITUKSEN JÄSEN

040 847 2666
hannu.holma@creo.fi

20 vuotta rakennus- ja kiinteistöalan yrittäjänä ja innovaattorina erikoistuen mm. Rakennuttamiseen sekä kerrostalojen runkorakenteiden toteuttamiseen.

Hannu on intohimoinen kiinteistöalan kehittäjä. Hän on kaksoiskäyttökonseptin perustajajäsen. Holman pääosin omistama Potius Oy:n liikevaihto on ollut noin 15 miljoonaa euroa.

SSA Groupin yksi perustaja ja pääomistaja.

Sakari Perttunen

Sakari Perttunen

HALLITUKSEN JÄSEN

sakari.perttunen@creo.fi

Perttunen on yksi Basware Oyj:n perustajista ja keskeisistä liiketoiminnan johtajista. Sittemmin Perttunen on jättäytynyt Basware Oyj:n liiketoiminnasta ja hallitustyöskentelystä pois.

Nykyisin Perttunen toimii sijoittajana Suomessa ja Yhdysvalloissa. Hän on mukana useissa kiinteistö- ja teknologia-alan startup-yhtiöissä siemenvaiheen rahoittajana ja hallitusammattilaisena.

Perttunen on ollut koko omistusajan yhtiön hallituksen jäsenenä. Hänen kokemuksensa teknologiayhtiön viemisestä pörssin päälistalle ovat yhtiön liiketoiminnan jäntevän kehittämisen ja strategisen suunnitellun kannalta erittäin tärkeitä.

Laskutustiedot

Verkkolaskuosoite: 003725107226
Operaattoritunnus: 003723327487