Osallistuva ja
osaava omistaja

Creo Capital Oy on vuonna 2012 perustettu sijoitusyhtiö, joka luo arvoa hankkimalla, omistamalla ja kehittämällä kiinteistöalan arvoketjussa toimivia yrityksiä.

Rohkeana edelläkävijänä CREO kehittää kohdeyhtiöistään itsenäisiä ja kansainvälisiä kasvuyrityksiä. CREO:n monipuolinen osaaminen ja konsernin synergiaedut auttavat kohdeyhtiöitä kehittämään liiketoimintaansa tehokkaasti ja luomaan uusia, kestäviä liiketoimintamalleja.

Creo Capital toimi vuoteen 2023 saakka SSA Groupin nimellä.

Omistamiemme yhtiöiden liikevaihto oli vuonna 2023 noin 160 miljoona euroa.
CREO:n yhtiöt työllistävät yhteensä noin 200 ihmistä.

Strategia ja synergiaedut kasvun pohjana

Olemme kiinnostuneita rakennusalan arvoketjuumme sopivista yhtiöistä, joiden arvoa pystymme kasvattamaan hyödyntämällä synergiaa ja toimintaympäristön muutoksia. Saamme kohdeyhtiömme kasvamaan tuomalla laajempaa näkemystä ja rohkeutta strategiatyöhön.

CREO:lla on systemaattinen ja todistetusti toimiva tapa olla mukana luomassa strategiaa ja tavoitteita toimivan johdon jalkautettavaksi. Kykenemme synnyttämään kohdeyhtiöille strategisia kumppanuuksia ja maksimoimaan synergiaedut.

Creo Capital Oy on vuonna 2012 perustettu sijoitusyhtiö, joka luo arvoa hankkimalla, omistamalla ja kehittämällä kiinteistöalan arvoketjussa toimivia yrityksiä sekä toimimalla perustajaosakkaana kehittämissään rakennushankkeissa.

Kiinteistöalan arvoketju käsittää kiinteistö- ja hankekehittämisen, rakentamisen, rakennuttamisen, operoinnin ja kiinteistöjen omistamisen.

Missio

CREO rakentaa kestävää yhteiskuntaa kehittämällä kannattavia ja vastuullisesti toimivia yhtiöitä.

Visio

CREO luo kansainvälisesti toimivia yhtiöitä.